A Creator a csapatépítés (alkotás) kiváló terepe.

Csapatépítés

A Creator Nyitott Műhelyben lebonyolítható program során a résztvevők olyan használati tárgyat hoznak létre amely ezután a hétköznapokban szolgálja a közösséget. Lehet ez egy kerti pad, irodai üzenő tábla, vagy más az aktuális igények szerinti tárgy.

A közös alkotás nem csupán az élményen keresztül kovácsolja egyé a csapatot, hanem a feladat megoldása során elkerülhetetlen információáramlás, kommunikáció, együttműködés útján csapatjátékossá válnak azok is, akik korábban inkább a partvonalról figyelték az eseményeket.

A program javítja a csapat hatékonyságát, olyan technikák útján, amelyeket a Creatorban végzett „kétkezi munka” során ismernek fel és a mindennapi munkavégzés során hasznosítanak a résztvevők.

A CsapatÉPÍTŐ program keretein belül olyan projektek is megvalósíthatóak, amelyek a csapatépítés mellett a cég társadalmi szerepvállalását is tükrözi, például játékok, fejlesztő eszközök készítése rászoruló családok, oktatási intézmények számára.

FIXIT© workshop

A FIXIT© workshopon üzleti rendszerek, folyamatok, tervek, stratégiák megalkotása, modellezése történik „kétkezi munkával” háromdimenziós modell segítségével.

A résztvevők aktív közreműködése, a fizikai kontaktus a készülő, majd közösen rögzített modellel olyan minőségű érintettséggel jár, ami a résztvevők lojalitását –az érintett témában – kimagaslóvá teszi.

A tervezés során készülő modell, (amely szemlélteti a megszületett stratégiát, tervet, struktúrát) a cégnél kiállítható így mindaddig szem előtt lesz, amíg aktuális.

Részletes információért, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot itt.

    Név*

    Email cím*

    Tárgy

    Üzenet

    Minden *-al jelölt mező kitöltése kötelező!