Gyakran ismételt kérdések

MIT VIGYEK MAGAMMAL?

Ha általunk előkészített projektet kívánsz megvalósítani, akkor semmit: minden szükséges anyagot, szerszámot, védőfelszerelést, helyet biztosítunk számodra.

Ha saját ötlet elkészítését tervezed, úgy az alapanyagokról, Neked kell gondoskodnod, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk: megbeszéljük, hogy mi az ami helyben rendelkezésre áll, amit be tudunk szerezni.

HOGYAN JUTOK ODA?

Az Örs vezér terét csak vonattal és repülővel nem tudod megközelíteni, de Metróval, HÉV-vel, busszal, villamossal is érkezhetsz. A “gombától” laza 10 perces séta a Creator.

Jöhetsz tömegközlekedéssel is: az Örsről a 3-as, 62-es, vagy 62A villamosról, a Mexikói út irányában az első, “Tihamér utcai” megállónál kell leszállnod. A villamosmegállótól 3 perc a Creator.

Ha biciklivel érkezel – amit nagyon javaslunk – az itt tartózkodásod idejére fedett kerékpártárolóban hagyhatod a kétkerekűt.

VAN EGY ÖTLETEM, AMIT ELKÉSZÍTENÉK. KAPOK HOZZÁ MEGFELELŐ ALAPANYAGOKAT?

Pontosan kell tudnunk, hogy mire van szükséged. Amit tudunk, beszerzünk, mire jössz. Hív telefonon, vagy írj nekünk!

LEJÁRT AZ AJÁNDÉKKÁRTYÁM. MIT TEGYEK?

Ne aggódj, mindenkivel előfordul! Lejáró kártyád, utalványod felhasználási idejének meghosszabbítását egy alkalommal kérheted: érvényességi idejét  kérésedre 1 hónappal, változatlan feltételekkel meghosszabbítjuk. Ha hosszabb időre van szükséged, úgy kérésedre a lejárattal számított 3 hónapra 80%-os értéken, a lejárattól számított hat hónapra 60%-os értéken  hosszabbítjuk meg.

FOGLALT IDŐPONTOM VAN, MILYEN FELTÉTELEKKEL MONDHATOM LE, MÓDOSÍTHATOM?

Műhelyhasználatra, workshop részvételre vonatkozó foglalásodat, vásárlásodat az alábbiak szerint módosíthatod:


a foglalt időpontot megelőző 10 napot megelőzően – időpontodat szabadon módosíthatod. Amennyiben foglalásodat lemondod, a befizetett összeg 100%-át visszatérítjük

a foglalt időpontot megelőző 5-10 nap között – foglalásodat módosíthatod. Amennyiben foglalásodat lemondod, a befizetett összeg 75%-át visszatérítjük.

a foglalt időpontot megelőző 3-5 nap között – foglalásodat módosíthatod, az új időpontra történő foglalásodat a foglalási érték 20%-ának befizetésével erősítheted meg. Amennyiben foglalásodat lemondod, a befizetett összeg 50%-át visszatérítjük.

a foglalt időpontot megelőző 48 órán belül – foglalásodat módosíthatod, az új időpontra történő foglalásodat a foglalási érték 50%-ának befizetésével erősítheted meg. Amennyiben foglalásodat lemondod, a befizetett összeg 25%-át visszatérítjük.

10 ÉVES GYEREK TALÁL KORÁNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT?

Ha veled érkezik és a felügyeleted mellett közösen készítetek valamit, (amit csak ajánlani tudunk,) akkor igen. Erre külön projekteket is kialakítottunk.

Ugyanakkor a műhelyben lévő szerszámok veszélyesek is lehetnek. Ezeket mi bérbe adjuk, és biztosítjuk a helyet is, de nem nyújtunk szoros felügyeletet a használathoz. Ezért kiskorúak egyedül nem, csak felnőtt kísérő felügyelete mellett tartózkodhatnak a műhelyben.

DE!
Vannak olyan vezetett programjaink is, amelyek kifejezetten gyerekeknek szólnak. Olyan munkafolyamatokkal, szerszámokkal, felügyelettel, amelyek biztonságossá teszik számukra az időtöltést. Ezeknél a programoknál minden esetben jelöljük a javasolt életkort.

TUDOK PARKOLNI A KÖRNYÉKEN?

Az épület előtt ingyen parkolhatsz, ha itt nem találsz helyet, 50 méter távolságra az Álmos vezér útján szinte korlátlan számú parkolóhely vár.

BE KELL ELŐRE JELENTKEZNI, VAGY LEHET „CSAK ÚGY” IS MENNI?

Igen, a műhelyt egyeztett időpontban, bejelentkezést követően tudod használni. Az online foglalási rendszerünk jó közelítést ad arra vonatkozóan, hogy a választott időpontban tudsz-e dolgozni nálunk. A foglalás azonban csak akkor végleges, ha azt visszaigazoltuk, hiszen előfordulhat, hogy bár a munkahely szabad, de párhuzamosan másik munkaállomáson olyan tevékenység zajlik, amely a Te munkavégzésedet lehetetlenné teszi.

Ha az online foglalási rendszer nehézséget okoz, kérjük hívj fel minket és segítünk.

MI A DRESSZKÓD? MIT VISELJEK? VAN VÉDŐRUHA, VÉDŐFELSZERELÉS?

Alapvetően érdemes “játszós” ruhában érkezni, de ha szükséges (például festéshez) adunk a teljes ruházatodat befedő védőöltözetet. Védőkesztyűt, szükség esetén szemüveget, pormaszkot biztosítunk Neked, de ha többre vágysz, azt is beszerezheted a helyszínen.

MENNYI IDŐT TÖLTHETEK OTT?

Amennyit jólesik, amennyire szükséged van. Ha Creator projektet készítesz, a projekt leírásban láthatod mennyi idő alatt készíthető el. Ennek megfelelően foglalj.

Ha saját ötleten dolgozol, Neked kell megítélned annak időigényét. Ez esetben is igaz: ha bizonytalan vagy, az időszükséglet, a foglalás menetében: hívj minket!

VÁLLALKOZÁSOMBAN ADÓDÓ EGYES MUNKAFOLYAMATOKHOZ MILYEN MÓDON TUDOK MŰHELYIDŐT FOGLALNI?

A Creator Nyitott Műhely hobbi tevékenység folytatására nyitott. Rendszeres, üzletszerű tevékenységek fogadására sajnos nem vagyunk felkészülve. Ugyanakkor, ha vállalkozásod egy mintadarab elkészítésére keres megfelelő helyet, abban, egyeztetés, egyedi megállapodás után, partnerek tudunk lenni.