Mit vigyek magammal?

Ha általunk előkészített projektet kívánsz megvalósítani, akkor semmit: minden szükséges anyagot, szerszámot, védőfelszerelést, helyet biztosítunk számodra.

Ha saját ötlet elkészítését tervezed, úgy az alapanyagokról, Neked kell gondoskodnod, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk: megbeszéljük, hogy mi az ami helyben rendelkezésre áll, amit be tudunk szerezni.

Hogyan jutok oda?

Az Örs vezér terét csak vonattal és repülővel nem tudod megközelíteni, de Metróval, HÉV-vel, busszal, villamossal is érkezhetsz.

A “gombától” laza 10 perces séta a Creator.

Jöhetsz tömegközlekedéssel is: az Örsről a 3-as, 62-es, vagy 62A villamosról, a Mexikói út irányában az első, “Tihamér utcai” megállónál kell leszállnod. A villamosmegállótól 3 perc a Creator.

Ha biciklivel érkezel, (amit nagyon javasolunk,) az itt tartózkodásod idejére fedett kerékpártárolóban hagyhatod a kétkerekűt.

Van egy ötletem, amit elkészítenék. Kapok hozzá megfelelő alapanyagokat?

Pontosan kell tudnunk, hogy mire van szükséged. Amit tudunk, beszerzünk, mire jössz. Hív telefonon, vagy írj nekünk!

10 éves gyerek talál korának megfelelő elfoglaltságot?

Ha veled érkezik és a felügyeleted mellett közösen készítetek valamit, (amit csak ajánlani tudunk,) akkor igen. Erre külön projekteket is kialakítottunk.

Ugyanakkor a műhelyben lévő szerszámok veszélyesek is lehetnek. Ezeket mi bérbe adjuk, és biztosítjuk a helyet is, de nem nyújtunk szoros felügyeletet a használathoz. Ezért kiskorúak egyedül nem, csak felnőtt kísérő felügyelete mellett tartózkodhatnak a műhelyben.

DE!

Vannak olyan vezetett programjaink is, amelyek kifejezetten gyerekeknek szólnak. Olyan munkafolyamatokkal, szerszámokkal, felügyelettel, amelyek biztonságossá teszik számukra az időtöltést. Ezeknél a programoknál minden esetben jelöljük a javasolt életkort.

Tudok parkolni a környéken?

Az épület előtt ingyen parkolhatsz, ha itt nem találsz helyet, 50 méter távolságra az Álmos vezér útján szinte korlátlan számú parkolóhely vár.

Be kell előre jelentkezni, vagy lehet „csak úgy” is menni?

Nem kell bejelentkezni, de érdemes, hiszen előfordulhat, hogy pont azokat a szerszámokat, munkahelyeket már korábban lefoglalták, éppen használják amelyikre neked is szükséged lett volna.

Ha az online foglalási rendszer nehézséget okoz, kérjük hívj fel minket és segítünk.

Mi a dresszkód? Mit viseljek? Van védőruha, védőfelszerelés?

Alapvetően érdemes “játszós” ruhában érkezni, de ha szükséges (például festéshez) adunk a teljes ruházatodat befedő védőöltözetet.

Védőkesztyűt, szükség esetén szemüveget, pormaszkot biztosítunk Neked, de ha többre vágysz, azt is beszerezheted a helyszínen.

Mennyi időt tölthetek ott?

Amennyit jólesik, amennyire szükséged van.

Ha Creator projektet készítesz, a projekt leírásban láthatod mennyi idő alatt készíthető el. Ennek megfelelően foglalj.

Ha saját ötleten dolgozol, Neked kell megítélned annak időigényét.

Ez esetben is igaz: ha bizonytalan vagy, az időszükséglet, a foglalás menetében: hívj minket!

Vállalkozásomban adódó egyes munkafolyamatokhoz milyen módon tudok műhelyidőt foglalni?

A Creator Nyitott Műhely hobbi tevékenység folytatására nyitott. Rendszeres, üzletszerű tevékenységek fogadására sajnos nem vagyunk felkészülve.

Ugyanakkor, ha vállalkozásod egy mintadarab elkészítésére keres megfelelő helyet, abban, egyeztetés, egyedi megállapodás után, partnerek tudunk lenni.