Faláda DIY csomag

9250 Ft14950 Ft

Készítsd egy igazán kézreálló, praktikusan kis helyen megférő, de annál nagyobb rendet  teremtő kis méretű faládát, tároló dobozt.

Két méretben készíthetsz ládát, választhatod tetővel, vagy tető nélkül, rajtad áll.

Az S-es méretű dobozban tárolhatsz A5-es méretű borítékot, papírt, Kinder-figurát, pipere eszközöket, szerszámokat, irodai kiegészítőket, és természetesen #”/%?.<{?-t is.
Az “M” méretű ládában kényelmesen megférnek az A4-es dokumentumok, képek, szerszámok, fűszerek és minden nagyon fontos dolog!

Mindkettő tökéletes a “jó lesz még valamire…” típusú tárgyak és a “nincs szívem kidobni…” emlékek tárolására.

Egy célzott dobás, és a kallódó holmi már a dobozban landol. Nem gond a rendcsinálás, a faláda helyre teszi a dolgokat!

A ládák egymásra rakhatók, így még hatékonyabban használhatod ki a rendelkezésedre álló helyet. (Építs ládatornyot, így a négyzetcentiméterre eső tárolási kapacitásodat akár meg is többszörözheted!) A két méret egymással kombinálható, az “S”-es ládák keresztben fixen illeszkednek az “M”-es láda tetejéhez.

A ládádat festéssel, fogantyúval egyedivé teheted. Megjelenése utalhat a funkcióra, a benne tárolt dolgok jellegére, a tulajdonosra, vagy lehet éppen csak olyan, amilyennek Neked tetszik!

A csomagban minden alapanyagot megtalálsz, ami szükséges ennek a remek doboznak az elkészítéséhez, csupán egy kalapácsra lesz szükséged!

Elkészítésében egy videó is a segítségedre lesz!

AZ ELKÉSZÍTÉSI ÚTMUTATÓT ITT TALÁLOD!

Válassz méretet, jelezd, hogy tetővel, vagy tető nélküli változatot szeretnél és azt is, hogy bejössz érte a Creator Nyitott Műhelybe, vagy jobb szeretnéd, ha házhoz szállítanánk.

További információk

MÉRET

"S" (25 x 18 x 11 cm), "M" (35 x 25 x 11 cm)

KIVITEL

tetővel, tető nélkül

ÁTVÉTEL MÓDJA

,