Barkácsolj! Készíts valami szépet a magad örömére!

Válassz egyet részletes projektleírások közül és készitsd el. Ha elkészültél, küldj egy képet,  és mi postázunk neked egy lézergravírozott táblát a neveddel, amit a ráerősíthetsz, hogy mindenki lássa Te készítetted!

Ha nincs lehetőséged otthon dolgozni, használd ki a Creator nyújtotta lehetőségeket: a nyitott műhely előtted is nyitva áll!

Ha van egy  ültetőládád megváltozik az életed! A természet költözik az otthonodba. Látványos fűszernövények illatoznak a konyhádban, vagy színes virágok mosolyogva köszönnek rád az előszobában.  Ültetőládát gondozni felemelő érzés. Ha pedig mindez egy saját készítésű ládában történik, az öröm még nagyobb. Elkészíteni valódi élmény, naponta hasznát venni pedig  kivételes büszkeség.

 

ÜLTETŐLÁDA

Kéznél az üdítő, egy palack bor és  egyben egy látványos, trendi, krétval írható üzenőfelület is rendelkezésre  áll, hogy a legfontosabb dolgok szem előtt legyenek.

Ötletes szerkezet, jó használhatóság, változatos, élvezetes munkafolyamat.

Készítsd el saját palacktárolós üzenőtábládat!

 

PALACKTÁROLÓ ÜZENŐFAL

Elsőre úri huncutságnak tűnhet, de ha egyszer belekóstoltál, többé nem fogod elengedni!

Mindent tud, amit egy kiskerti ágyás, és még többet is: nem kell hajlolni a kezeléséhez, kevésbé gyomosodik és nagyobb termést, szebb növényeket ígér.

Nagyságát a kerted méreteihez, a rendelkezésedre álló helyhez igazíthatod!

MAGASÁGYÁS