3D világ

A világ eddig is háromdimenziós volt. Ez minket mégis csak utóbbi években foglalkoztat, de csak akkor, ha így jelenik meg: 3D

Ha mozi, ha VR szemüveg, vagy ha nyomtató.

Egyre többen kacérkodnak a gondolattal: jól jönne egy 3D nyomtató! Új, izgalmas terület, ami üdítően emelkedik ki a bubble jett és a lézer nyomtatás kétdimenziós laposságából.

Szuper lenne, de mire? Tényleg használható?

Jelentős beruházás, ezért egy próbát megér, hogy megbizonyosodj, szükséged van rá. Erre két lehetőséget is találsz a Creator Nyitott Műhelyben.
Ha biztos vagy magadban, vagy már tudsz ezt, azt a 3D modellezés világáról, gyere és próbáld ki! Használd a bq Hephestos 2.0 típusú 3D nyomtatót.

Ha előrébb kezdenéd, gyere el 3D programunkra, ahol minden lényeges információt megkapsz e területről. Mit nyomtat, miből nyomtat, mire használható otthon és munkában? Hogyan működik, milyen alkalmazásokkal tudsz, lehet előkészíteni a nyomtatási feladatokat, honnan tölthetsz le kész projekteket? Tippek, trükkök, hogyan szerkessz 3D modellt? Hogyan nyomtathatsz, hatékonyan? Milyen beállításokat érdemes választani: és még ezernyi kérdés, ami megválaszolásra vár, és kerül.

Gyere és nyomtass! Ismerd meg a 3D nyomtatás világát!