Háromdimenziós valóság

A nyomtatás már soha nem lesz a régi. A pixelszámok mellé megérkezett a rétegvastagság, a tonerek és tintapatronok világába begurultak a filamentek és ezzel a hagyományos értelemben vett nyomtatás kilépett a síkból, (egyenesen a Creator PRINTerméig:)) és egyre nagyobb teret követel magának.

Mi remekül szórakozunk 3D nyomtatónkkal! Készítettünk kulcstartót, jelölő korongot, analitika berendezés csővég dugót, babaház berendezést…

Szinte minden órában jön egy ötlet, lehetőség, ami azonnal életre is kel, rétegről-rétegre épül, válik kézzel fogható valósággá a PRINTeremben.

Furcsa, izgalmas élmény megélni, ahogyan egy képernyőkép, egy a virtualitásban megszülető terv, megjelenik a valós térben, a fizikai valóság részévé válik.

Éld át velünk Te is ezt az élményt. Próbáld ki 3D nyomtatónkat.

Hogyan láss hozzá?

Tervezz magadnak 3D tárgyat a Google ingyenesen letölthető 3D tervező alkalmazásával a SketchUp-pal. A tervedet exportált .obj formátumú file-ba és hozd el,vagy küldd el nekünk.

Tölts le olyan ingyenesen elérhető 3D terveket, amelyeket szeretnél kinyomtatni. Módosítsd, javítsd, tedd egyedivé és hozd el, vagy küldd el nekünk.

Vagy csak gyere el hozzánk és ismerkedj velünk a lehetőséggel!

Foglalj magadnak időt a 3D nyomtatóra!