Textilékszer készítés

4700 Ft

Gyere el és:
– készülj fel, hogy szemléletet formálunk
– tudd meg, hogyan dolgozhatod fel az otthon felhalmozódott, megunt pamut ruháidat új életet adva nekik
– készülj, hogy nyelvkidugva fogsz koncentrálni és elmélyülni, mint gyerekkorodban, de megélheted a csodás hangulatú fonó-élményt is
– hozd magaddal a barátnődet/anyukádat/hugicádat, alkossatok együtt

A foglalkozás keretében sokféle technika lesz porondon, úgy mint Kelta csomó, Fishbone, Twist, Chenille, Diagonal, Basic, csepp alakú fülbevaló…stb. Annak ajánlom, aki még nem dolgozott pólófonallal vagy kifejezetten a fenti technikákkal készült ékszert szeretne készíteni. Vigyázat, varrni is fogunk! 🙂 Ráadásul, kézzel!

1. turnus: 10.00-13.00-ig
Az első foglalkozás keretében sokféle technika lesz porondon, úgy mint Kelta csomó, Fishbone, Twist, Chenille, Diagonal, Basic, csepp alakú fülbevaló…stb. Annak ajánlom, aki még nem dolgozott pólófonallal vagy kifejezetten a fenti technikákkal készült ékszert szeretne készíteni. Vigyázat, varrni is fogunk! 🙂 Ráadásul, kézzel!

2. turnus, 13.30-16.30-ig
Porondon a Tribequa techinka. Kifejezetten haladó workshop, oylanoknak, akik már részt vettek tanfolymomon és ismerik a pólófonalat vagy biztosak a sját két kezükben és azoknak ügyes, precíz lehetőségeiben. 🙂 Csodás, Tribequa techinkával fonott karkötőket és nyakláncokat is készítünk a workshop 3 órája alatt. Korlátlan alkotásra lehet számítani.
IDŐPONT: 

2019. március 9. | szombat | 10.00-13.00-ig kezdő, és 13.30-16.30-ig haladó workshop

2019. május 12. | vasárnap | 10.00-13.00-ig kezdő, és 13.30-16.30-ig haladó workshop

IDŐTARTAM:  2 óra

NEHÉZSÉGI FOK:  2 / 5

ÁR:  4.700 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az anyagköltséget, az eszközhasználatot és a know-how-t is. Ha szeretnél triquerta csomós vagy csepp alakú fülbevalót készíteni, ahhoz is biztosítok alkatrészeket, beszerzési áron.

Min létszám: 6fő, max létszám: 12fő

Korhatár: 12 év felett

 

 

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

 

Amennyibe nem a teljes összeget, hanem előleget szeretnél fizetni, a kuponkód helyére írd be: ELOLEG

Készleten

Kategória: .