1
IMG_4099
2
IMG_4091
IMG_4088
IMG_41021
1IMG_40992IMG_4091IMG_4088IMG_41021

Kisbútor készítés, festés – Creator workshop

24850 Ft

A Creator Nyitott Műhely zászlóshajója együttműködésben a Birdo krétefestékekkel.

A workshopon elkészted első bútorodat, amelyet hasznáhatsz előszobai lerakóként, éjjeliszekrényként, konyhai tárolóként, mikrohullámú sütő állványként, hifi állványként …

Csak a képzeleted szab határt.

Bútorodat 18 mm-es luc táblásított fenyőből készíted. Az egyes elemeket méretre vágva előkészítjük neked, de az alapanyag és az illesztések előkészítése, a szerelés a te feldatod lesz. Mélyrehatóan megismerkedsz és megbarátkozol a lamellózás művészetével, és így lapostiplik sokaságával állítod össze a szerkezetet.

Szekrényedet saját képedre formálhatod:

Ha megőrzöd az egyenes, tiszta vonalú szerkezet jellegét, és a felületkezelés során az olajos beeresztés, vagy lakkozás melett döntesz, egy skandináv jellegű bútort viszel magaddal.

Ha geometriai formákat festesz és helyezel el bútorodon, egy modern retro jellegű szobadísszel gazdagodsz.

Ha a több rétegben krétafestéket viszel fel, és lézervágott dekoróciós elemekt ragasztasz fel, egy különleges hangulatú vintage bútorral büszkélkedhetsz.

Gyere el egyéni workshopunkra, amelyen nem csupán egyedi bútorral, hanem rengeteg élménnyel, tapasztalattal térhetsz haza.

IDŐPONT:

Számodra megfelelő időpontot fogalalj az  “Időpontfoglaló” rendszerünk “Előkészített projekt / Egyéni workshop” részében, vagy  egyeztess velünk telefonon, e-mailben, chat-en.

IDŐTARTAM: minimum 3 óra

HELYSZÍN: Creator Nyitott Műhely / Creator terem

NEHÉZSÉGI FOK:  3/ 5

MUNKAFOLYAMATOK:  csiszolás / lamellózás / ragasztás / csavarozás / felületkezelés

EREDMÉNY:  kb 40 x 40 x 70 cm méretű  kisbútor

RÉSZTVEVŐK: 2 fő/bútor,  önálló munkavégzésre 16 éven felülieket várunk

ÁR: 24.850,- Ft/kisbútor

A workshop díja tartalmazza a kisbútor elkészítéshez szükséges valamennyi alap- és segédanyagot, a műhely és eszközhasználatot, valamint a  workshop vezetést is.

Egy időben maximum  4 kisbútort,  legfeljebb 8 résztvevő készít.

 

Készleten

Kategória: .