kalligrafia-negyz-2
kalligrafia-by-buzogany-dezso
il_570xN.1137436397_cs34
english-roundhand-large-opt
06cab6db6621de21fbeb84aed1acf387
WEB_Calligraphy_Alphabet_620x
kalligrafia-negyz-2kalligrafia-by-buzogany-dezsoil_570xN.1137436397_cs34english-roundhand-large-opt06cab6db6621de21fbeb84aed1acf387WEB_Calligraphy_Alphabet_620x

Kalligráfia workshop

17900 Ft

Kalligráfia tanfolyam a Kallinapló közreműködésével Buzogány Dezső vezetésével.

Kézírás – a nagyrabecsülés legmagasabb szintű jele. Még mindig. Vagy egyre inkább.

Copperplate, avagy angol folyóírás, avagy Engrosser’s/Engraver’s Script, stb… a latin betűs kalligráfia egyik legszebb, leglátványosabb betűje. Én csak a kalligráfia tonettjének szoktam nevezni. Precizitás, kecsesség, látványosság egyesül benne. A klasszikus Copperplate alapjaival fogunk foglalkozni ezen a workshopon.
Egyaránt érdekes azoknak is, akik csak most kezdenek folyóírással foglalkozni, és azoknak is, akik részt vettek már bármilyen kalligráfia workshopon, vagy tanfolyamon, de nem volt alkalmuk kipróbálni ezt a betűt, és úgy érzik jól kiegészítené technikai tárházukat ez a betű.

A szükséges eszközöket (klasszikus, egyenes tollszár, vágott tollhegyek különböző szélességekben, tinták, gyakorlólapok, oktatóanyag) biztosítjuk, amelyeket a workshopot követően a résztvevő induó kalligráfia készletet lesz, elvihető.

Jó hangulatban, barátságos, igényes környezetben várunk!

IDŐPONT:

Az aktuálisan elérhető időpontokról a “Programjaink” között, illetve az “Időpontfoglaló”-ban tájékozódhatsz!

IDŐTARTAM: 6  óra

NEHÉZSÉGI FOK:  2 / 5

ÁR: 17.900 Ft/fő.

A részévteli díj tartalmazza a workshop díján túl egy több darabból álló kalligráfia eszköcsomag  (klasszikus, egyenes tollszár, vágott tollhegyek különböző szélességekben, tinták, gyakorlólapok, oktatóanyag) költségét is!

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

 

Amennyibe nem a teljes összeget, hanem előleget szeretnél fizetni, a kuponkód helyére írd be: ELOLEG

 

KÉRJÜK JELENTKEZZ BE  IDŐPONT FOGLALÓ RENDSZERÜNKBEN VALAMELY RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ IDŐPONTRA!

1 készleten

Kategória: .