kalligrafia-negyz-2
kalligrafia-by-buzogany-dezso
il_570xN.1137436397_cs34
english-roundhand-large-opt
06cab6db6621de21fbeb84aed1acf387
WEB_Calligraphy_Alphabet_620x
kalligrafia-negyz-2kalligrafia-by-buzogany-dezsoil_570xN.1137436397_cs34english-roundhand-large-opt06cab6db6621de21fbeb84aed1acf387WEB_Calligraphy_Alphabet_620x

Kalligráfia workshop

17900 Ft

Kalligráfia tanfolyam a Kallinapló közreműködésével Buzogány Dezső vezetésével.

Kézírás – a nagyrabecsülés legmagasabb szintű jele. Még mindig. Vagy egyre inkább.
A szépírást – kalligráfiát – sokféleképpen határozzák meg, és sokféle indíttatásból tanulják. Sokan, – köztük a workshopot tartó Buzogány Dezső is, akit a kalligráfia magyarországi sarokkövének tartnak, – egyszerűen csak azért sajátítják el a szépírás művészetét, mert szép. A szépség lenyűgöz. És a kalligráfiának is ezerféle arca van, mint minden szépségnek. Mindenki megtalálhatja benne az őt lenyűgöző stílusokat, vonásokat.

Ez egy alapozó workshop lesz, egyaránt megfelelő kezdőknek, illetve azoknak a haladóknak is, akik úgy érzik, jót tesz felfrissíteni egy kicsit az alapokat.

Az egyik legsokoldalúbb betűtípus, a reneszánsz olasz kancellária, modern nevén ITALIC alapjait és változatait fogjuk áttekinteni az alapvonásoktól egyszerűbb szövegekig. Ez nem azt jelenti, hogy más stílusba ne tekinthetnénk bele, ha úgy érzitek, szükség van rá. A későbbiekben sor kerül tematikus, az egyes betűtípusokkal és/vagy eszközökkel foglalkozó workshopra is.

A szükséges eszközöket (klasszikus, egyenes tollszár, vágott tollhegyek különböző szélességekben, tinták, gyakorlólapok, oktatóanyag) természetesen biztosítom. Értelemszerűen ez az eszköztár a tietek marad, elvihető. Viszont mindenki bátran elhozhatja az esetleg már meglévő arzenálját is, én megmutatom, hogyan hozza ki belőle a legtöbbet.

Jó hangulatban, barátságos, igényes környezetben várunk!

IDŐPONT:

Az aktuálisan elérhető időpontokról a “Programjaink” között, illetve az “Időpontfoglaló”-ban tájékozódhatsz!

IDŐTARTAM: 6  óra

NEHÉZSÉGI FOK:  2 / 5

ÁR: 17.900 Ft/fő.

A részévteli díj tartalmazza a workshop díján túl egy több darabból álló kalligráfia eszköcsomag  (klasszikus, egyenes tollszár, vágott tollhegyek különböző szélességekben, tinták, gyakorlólapok, oktatóanyag) költségét is!

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

 

Amennyibe nem a teljes összeget, hanem előleget szeretnél fizetni, a kuponkód helyére írd be: ELOLEG

 

KÉRJÜK JELENTKEZZ BE  IDŐPONT FOGLALÓ RENDSZERÜNKBEN VALAMELY RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ IDŐPONTRA!

4 készleten

Kategória: .