asztalkozep-FESS
aszt-kozep-4_005
ASZTALAKOZEP-FESS-EGYFESS
aszt-kozep-5_006
asztalkozep-festett
asztalkozep-FESSaszt-kozep-4_005ASZTALAKOZEP-FESS-EGYFESSaszt-kozep-5_006asztalkozep-festett

Asztalközép készítés és festés

5500 Ft

Idehoznád a sót? Van kéznél egy kis olíva olaj? A balzsamecetet hol találom?
Értelmetlen kérdések, ha az asztalon ott van a “Mindenkéznél” avagy  “Asztalközép” doboz.

A workshop résztvevői amellett, hogy elkészítenek egy praktikus “asztalközép” dobozt, elsajátítják a krétafestékkel történő festés alapjait is.

A workshopon két alap technikát sajátítunk el más-más textúra létrehozásához.  A Frenchic krétafestéket festjük ecsettel és az ujjunkkal, koptatjuk, kipróbáljuk a fémesen csillogó ásványi dekorporokat, és stencillel is dolgozunk.

A workshopon  baba-, család- és környezetbarát Frenchic krétafestéket használunk, ami nem tartalmaz toxinokat, illékony szerves anyagokat, így bátran lehet használni házon belül, és házon kívül is, mert létezik Frenchic kültéri krétafesték is. A workshop után 10% kedvezménnyel Frenchic krétafestéket lehet vásárolni.

A programot megelőzi az Asztalközép készítés workshop, hogy teljes legyen a DIY élmény. Itt elkészítheted és díszítheted a saját asztaldíszedet, további információ ITT.

Ha nincs időd vagy kedved, hogy mind a két workshopon részt vegyél, akkor a festéshez előkészítettünk neked egy kész asztalközép dobozt, így csak festened kell. (ára 1500 Ft)

A program díja: 5.500,- Ft.

A díj magába foglalja a 2 órás  vezetett tanfolyam díja mellett az asztalközép festéséhez felhasznált anyagokat, a műhely és eszközhasználati díjakat is. Az asztalközepet a festést megelőző workshopon készítheted el, vagy 1500 forintos áron biztosítjuk.

Időpontok:

Az aktuálisan elérhető időpontokról a “Programjaink” között, illetve az “Időpontfoglaló”-ban tájékozódhatsz!

Időtartam:

2 óra

Kit várunk?

Kezdő és gyakorlott Kreátoroknak, DIY fertőzötteknek, alkotókedvű fiataloknak és nagyszülőknek egyaránt. Gyere kényelmes ruhában!

16 éves kortól.

 

Jelentkezés az egyes időpontokra:

Időpont foglalás / PROGRAMOK

 

 

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

 

Amennyibe nem a teljes összeget, hanem előleget szeretnél fizetni, a kuponkód helyére írd be: ELOLEG

 

KÉRJÜK JELENTKEZZ BE  IDŐPONT FOGLALÓ RENDSZERÜNKBEN VALAMELY RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ IDŐPONTRA!

Készleten

Kategória: .